hannutanskanen1 "Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens" (Friedrich Schiller)

Kun kansa äänestää väärin

  • Kuva suurenee näpäyttämällä
    Kuva suurenee näpäyttämällä

 

 

 

 

Ensimmäisen kerran kolmeen vuoteen paikallinen lehti Vihdin Uutiset ei julkaissut kirjoitustani, jossa kritisoin pakolaiskysymyksen hoitoa. Onneksi laajemman alueen lehtemme, Luoteis-Uusimaa sen viime keskivikkona julkaisi, pääkirjoituksen alla. Vihdin Uutiset siirtyi jokin aika sitten keskustan lehtipalettiin.

Media kauttaaltaan on ottanut pääkirjoituksissaan kannan, myös Luoteis-Uusimaa, että pakolaisten tulon arvostelu on sopimatonta ja "perussuomalaista", "äärioikeistolaista" ja "rasistista". Tämän lehden omat toimittajat soittavat  "Puheenvuorossa" samaa säveltä, onneksi muuta mielipidettäkin edustavat kirjoitukset vielä sallitaan, kuinka kauan?

Kunnista kolme neljästä äänesti pakolaiskeskusten perustamista vastaan, nyt johtavat poliitikot lobbaavat uusia äänestyksiä, äänestetään niin monta kertaa että tulee "oikea" päätös. Vihdissä äänestettiin yksimielisesti vastaan, nyt jo kokoomuksen valtuutettu lipeää rintamasta ja kertoo, ettei noin äänestettykään. Varmuuden vuoksi tämä "työväenpuoleen" edustaja on antanut kenkää jokaiselle eri mieltä olevalle moderoimassaan "Vihti-Politiikka", "kaikkien vihtiläisten keskustelufoorum" facebook-ryhmässä.

Tilanne on vaikea, mutta miksi esimerkiksi Ruotsi syytää meille pohjoisessa 300 pakolaista päivässä, eikö Ruotsi ole turvallinen maa? No, joku on verrannut kyllä mm. Malmö´a ja osia Tukholmasta Syyriaan, autot palavat ja pommit paukkuvat. Ihan ilman rasismia minäkään ei voi olla ihmettelemättä, kuinka nämä pakolaiset ovat lähes yksinomaan nuoria hyväkuntoisia miehiä, missä naiset ja lapset? Slovakian presidentti väittää pakolaisten olevan 95-prosenttisesti talouspakolaisia.

Kun Suomi oli sodassa, nuoret miehet olivat rintamalla, ei vastaanottokeskuksissa. Jonkin verran lapsia otti Ruotsi, joka nyt arvostelee Suomea, ei puhettakaan aikuisista. Pakolaisten vertaaminen Karjalan sotaa pakeneviin omiin  kansalaisiin ei ole oikea rinnastus. Heitä kohdeltiinkin usein tylysti, murrettaan pilkattiin ja Ahvenanmaa ja ruotsinkieliset alueet kieltäytyivät kokonaan ottamasta, "kun eivät osanneet ruotsia", nykyiset osaavat? Omat vanhempani olivat Karjalan pakolaisia Viipurista.

En voi nähdä tätä muuten kuin että äärioikeiston kannatus nousee kohisten, Ruotsin gallup tämän jo kertoi. Juuri näin luodaan vastakkainasettelua, äärimmillään Breivikejä. Suomi ei ole enää itsenäinen maa ja vastenmielisintä on näiden Quislingien suvakkipisteiden keruu tilanteella.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Lauri Wirén

Koko tämä revohka on lähtenyt liikkeelle EU:n hyväksymänä ja tarkoitus on aiheuttaa jälleen uusi kriisi Euroopassa. Kriisin aikanahan voidaan sitten ruveta vaatimaan jäsenmaiden oikeuksien kaventamista ja tällaisia puheenvuorojahan on jo kuultu. Pitää perustaa uusia toimielimiä unioniin, uusia toimihenkilöitä joilla on valtaa yli kansallisten päättäjien ja muuta. Federalisaatiota ajetaan nyt tällä tavalla, kun Kreikan kriisistä ei tullut sellaista katastrofia, jolla päätösvaltaa olisi saatu jäsenvaltioilta komissiolle.

Pitäkää silmällä päättäjiä nyt. Lukekaa tarkasti kaikki, mitä tunnetut federalistit sanovat. Ihmisiä viedään kuin pässiä teuraaksi iltapäivälehtien nyyhkytarinoilla ja aivan selvällä valehtelulla.

Käyttäjän JariMartikainen kuva
Jari Martikainen

Näinhän se menee. Kansallisvaltiot on ajettava alas tulevan liittovaltion tieltä.

Lauri Wirén

Niin. EU:n tahtotilahan on linjattu tässä raportissa: STUDY ON THE
FEASIBILITY OF ESTABLISHING A MECHANISM FOR THE RELOCATION OF BENEFICIARIES OF INTERNATIONAL PROTECTION JLX/2009/ERFX/PR/1005. Raportissa selvitetään, minkälainen EU-maiden maahanmuuttajien vastaanottopotentiaali olisi esimerkiksi pinta-alaan nähden. Suomelle saadaan potentiaaliksi 63 000 000. Luit aivan oikein. 63 miljoonaa, eli yli yksitoista kertaa enemmän kuin nykyinen väestömäärä. Tällaisen invaasion jälkeen ei voisi enää puhua Suomesta ja on aivan varma, että suomi ei olisi enää maan kieli.

Jos joskus ihmettelit, mihin menee se miljardi, jonka Suomi -suomalaiset- maksavat EU:lle jäsenmaksuina, niin se menee muun muassa tällaisen kansanmurhan ja etnisen puhdistuksen suunnitteluun.

Raporttiin voi tutustua täällä:

http://ec.europa.eu/dgs/home-affairs/e-library/doc...

Sivu 109 sisältää mielenkiintoista tietoa. Ruotsalaisillehan on samassa raportissa ehdoteltu 80 000 000 maahanmuuttajan kapasiteettia.

Käyttäjän rover kuva
Veikko Virta

Älä Tanskanen enään haikaile takaisin stadiin. Täällä tapahtuu kummia! Puhutaan ihmisoikeuksista ja empatiasta. Sivistysvaltion vastuusta, joka erottaa meidä eläimestä ja suvaitsevaisuudesta.
Itse lähden Espanjaan ja piipahdan käväällä tsiikaamaan onko stadi vielä gimis.

Hannu Tanskanen

Päivällä nuo kulmat näyttävät ihan rauhallisilta, olen viimeaikoina käynyt aika usein, mm. Meri-Rastilan "Mogadishu Avenue":lla, erittäin rauhallista ja siistiä. Mihin aikaan se eläimöinti alkaa, kävisin katsomassa?

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Lauri Wirén

Hyvä neuvo. Tämä Veikko Virta on lähdössä Espanjaan. Veikon kannattaisi todella käydä tutustumassa suosittelemiisi paikkoihin.

Ehkä Veikko ei sen jälkeen enää lähtisi Espanjaan. Siellä se meno on tuhatkertaista ja kaiken lisäksi se on ympärivuorokautista. Espanjassa on työttömyys huipussaan, huume-ja muu rikollisuus hälyttävää. Näitä pakolaisia ja siirtolaisia on satoja tuhansia.

No ehkä Veikko muutaa sähköaitojen taakse = valkoisen miehen vankilaan. Aidan ulkopuolella vartiointiliike pitää röyhkeimmät rosvot kurissa valkoinen turisti pohjoisesta saa siemailla sangriansa rauhassa, pelkäämättä enää Suomeen tullutta kummallista väkeä.

Epäloogista ajattelua. Täällä on aikuisia, jopa akateemisen koulutuksen saaneita sivistyneitä miehiä jotka yhteiskunta on kasvattanut synnytyslaitokselta lastentarhaan, kouluun ja yliopistoon aina työuraan asti. Ilmaiseksi.

Sitten kun maahamme saapuu muutamia tuhansia hätää pakoon tulevia pakolaisia tai turvapaikanhakijoita lapsineen, tehdään johtopäätös, että ne vie meidän rahamme, asuntomme, ruokamme ja naisemme ILMAISEKSI, päätetään lähteä Espanjaan jossa tilanne on vielä pahempi.

Hannu Tanskanen

Toisaalta Vuosaaren Meri-Rastilassa, jossa suhteessa kaikkein eniten mamuja Suomessa, ymmärrän näiden somalien ja venäläisten olevan jo "kotoutuneita" ja uusia pakolaiskeskuksia alueelle ei enää mahdu.

Hannu Tanskanen

Sipilän hännännostatustemppu on maalle erittäin vahingollinen. Vastaavaa oli kun Manu ihan selvinpäin antoi luvan 30 000 inkeriläiselle tulla Suomeen. Täysin ummikkoja venättä puhuvia ja ehdoin tahdoin itäpuolelle jääneitä mummeleita/ukkeleita elätiksi tänne, muistelen että Manu myöhemmin itsekin myönsi tuon pahaksi erehdykseksi.

Käyttäjän rover kuva
Veikko Virta

Hup heissa! Ole 15 vuotta asunut talvet Espanjassa. Ei rauhallisempaa paikkaa ole. Kristityt pyhäköt, Moskeijat, Synagookat ja Budhan temppelit ovat sulassa sovussa.
Mustat pojat ovat hymyileviä ja kohteliaita. En tosin tiedä millä he elävät, koska rakentaminen on hiljaista. Kauppaavat paseolla krääsää. Tasuvarkaita on. Väittävät marokkolaisiksi. Aurinkorannikolla on työttömyyttä teoriassa, mutta pääelinkeino on palvelut ja perhekeskeiset espanjalaiset työllistävät (salaa ?) jälkikasvunsa kuppiloissaa. Espanjalaiset pitävät melkoista meteliä, mutta eivät ole väkivaltaisia. Suomalaisetkin ovat espanjassa välittömämpiä ja aurinkoisia.
Tervetuloa Benalmaadenaan niin opitte elämään ihmisiksi!

Hannu Tanskanen

Eikös kannata ennemmin muutta Portugaliin, ei tarvitse maksaa veroakaan eläkkeestä?

Käyttäjän rover kuva
Veikko Virta

Olen eläkeläinen, joka maksaa veronsa Suomeen käyttäen Espanjan palveluita ja tukkimatta kassajonoja kunnon ihmisiltä.

Käyttäjän rover kuva
Veikko Virta

Someen kirjoittelevat kaikenlaiset fakiirit. Joku, joka ei ole Itäkeskuksessa tai Kontulassa käynytkään.
Oli 80-luvulla vartiointibisneksessä ja silloin näillä seuduilla oli värikästä yöelämää, mutta yhtään mamua ei näkynyt. Nyt sankarit ovat väsyneet rauha on maassa. Assalla on, etenkin perjantai-iltana kuin Mogadishussa, mutta ei rähinää eikä enään juuri juoppajakaan (kotimaisia kotiarpeiksi).

Hannu Tanskanen

Minä olin 1960-luvulla teollisuusvartijana Helsingissä autopiirissä sekä suurimmassa, vakuutusyhtiöiden omistamassa että eräässä yksityisessä alueenani ydinkeskusta. Rauhallista oli, Aikatalon rappusille oli aamuyöstä tullut porukkaa nukkumaan, mutta paikallisvartiointi sanoi että jätä meille, ne menivät mielellään potkimaan porukkaa hereille. Ilmalan vesitornin kupeella otti aamuyöstä tunnin-parin unia sekä poliisit että vartijat, Eläintarhan Union oli 24h kahvipaikka.

Toimituksen poiminnat