hannutanskanen1 "Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens" (Friedrich Schiller)

Kaikki blogit puheenaiheesta Aito Suomen kansa

Väkilukumme

On hyvä, että kansamme vähenee.  Tuhoisa hiilijalanjälkemme pienee.  Tosin on ikävää, että etelästä, lämpöalueilta  tulevat uudisasukkaat  vihreät pyrkimyksemme mitätöivät.

 

 

Ilman pelkoa ei olisi itsenäistä Suomea – Itsesuojeluvaistoille annettava valtaa

Pelko on luonnollinen, selviytymistä tukeva tunne. Pelot saavat varautumaan vaaratilanteisiin, ja ne voivat kanavoitua varovaisuudeksi, vastuullisuudeksi ja viisaudeksi, joita arjessa tarvitaan. Jos ajattelit, että rohkeus tarkoittaa pelottomuutta, niin olit pahasti väärässä. Pelko on hyvin luonnollinen itsesuojeluvaisto, jota pitää käyttää selvitäkseen. Pelkääminen on siis aivan normaalia, mutta se ei tietenkään tarkoita sitä, että uhan edessä pitäisi lamaantua, saati lannistua. Kaikelta pitää varautua ja suojautua kuitenkin, jotta yhtään uutta terrori-iskua ei enää tulisi.

Kaikki likoon Suomen puolesta

Tunteet kuumenevat päivä päivältä enemmän ja enemmän. Kajaanissa osoitettiin eilen mieltä rikollisia turvapaikanhakijoita ja vastaanottokeskusta vastaan ja pidettiin hiljainen hetki turvapaikanhakijoiden surmaaman Suomalaisen isän ja ukin kunniaksi. Pitkäpinnaiset suomalaiset tulivat kadulle jo sankoin joukoin. MTV Uutiset haastatteli kansan joukosta tavallisia ihmisiä.

Terveisiä teboililta!

Terveisiä teboililta!

Joskus kannattaa vain kuunnella. 

Minulla on ollut tässä mahdollisuus keväällä kiertää Suomea ja kuunnella ihmisiä. Laitan tässä muutamia huomioita erilaisista keskusteluista, joita sain kuunnella. Ihmiset purkavat sydäntään teboileilla tai kahviloissa. Olen yrittänyt kuunnella. Kaikkea ei voi, eikä pysty kirjoittamaan ylös. Sori siitä.

Terve ydin vaarassa

Keskivaikeasti masentunut kansakunta

Suomi on samanaikaisesti kahden kansallisesti vakavan mielenhäiriön vallassa. Meillä jyllää sekä keskivaikea kansallinen masennus että kaksisuuntainen kansallinen utopiahäiriö.

Ennen kuin menen ilmiöiden taustoihin, on ehkä aiheellista avata näitä kahta ilmiötä syvemmin.

Kun kansa äänestää väärin

 

 

 

 

Ensimmäisen kerran kolmeen vuoteen paikallinen lehti Vihdin Uutiset ei julkaissut kirjoitustani, jossa kritisoin pakolaiskysymyksen hoitoa. Onneksi laajemman alueen lehtemme, Luoteis-Uusimaa sen viime keskivikkona julkaisi, pääkirjoituksen alla. Vihdin Uutiset siirtyi jokin aika sitten keskustan lehtipalettiin.

Suomen kansa - rasististako?

Suomen kansa - rasististako?

Joukossa tyhmyys tiivistyy - sanotaan. Lieneekö vielä niin - että mitä suurempi joukko, niin sitä suurempi tyhmyys. Näyttää olevan tosi, että ihmisryhmittymät esiin nostetuista kysymyksistä tai tapahtumista ottavat ryhmittymien vahvimpien tahojen tai vaikuttavan henkilön kannanotoista jokseenkin yksisilmäisen näkökulman.  Sitä sitten niin sanotusti puolustetaan usein henkeen ja vereen saakka. Näkökulmasta ei luovuta vaikka kuinka vahva toisensuuntainen näyttö tulee esiin.

Epäaito Suomen kansa

Kansanedustaja Olli Immonen (ps) on julistanut, että taistelee kotimaamme ja yhden aidon Suomen kansan puolesta. Ajatuksiaan hän jakoi englanniksi sosiaalisessa mediassa, ja niistä kertoi Verkkouutiset. Kansanedustaja povaa muun muassa tuskallista tappiota viholliselle. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä